<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=917189318365224&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Haemme digimarkkinoinnin moniosaajaa tiimiimme

Inbound-strategi & projektinjohtaja

Hei inbound-intoilija ja digitaalisen markkinoinnin multitalentti!

Haemme inbound-markkinoinnin osaajaa vetämään sekä omaa markkinointiamme, että useita asiakasprojekteja. Henkilöä, jolla on jo muutama vuosi kokemusta inbound-markkinoinnista ja kokonaisuus hallussa – inbound-strategina ja account managerina koko digimarkkinoinnin skaala verkkosivuliikenteen kasvattamisesta liidien tuottamiseen sekä myynnin tukemiseen on sinulle arkipäivää.

Olet myös tottunut vetämään useampia projekteja samanaikaisesti. Meillä vastaat sekä omista kampanjoistamme että useiden asiakasyritysten kokonaisvaltaisesta markkinoinnin ja myynnin konsultoinnista. Elän ja hengität inboundia, joten et suostuisikaan lähtemään markkinoinnissa liikkeelle mistään muusta kuin bisneksen tavoitteista tai tekemään päätöksiä ilman, että ne voi pohjata dataan.

Strategioinnin lisäksi olet kuitenkin "hands-on" -tyyppi, ja sinusta on mukava puuhastelella blogien ja e-kirjojen, landing pagejen, some-viestinnän ja -mainonnan, AdWordsin, konversio-optimoinnin, hakukoneoptimoinnin, email-kampanjoiden, verkkosivujen optimoinnin (mm. heatmapping), A/B-testauksen, workflow-ketjujen sekä interaktiivisten sisältöjen parissa.

Ymmärrät myös prosessin yrityksen verkkosivujen uudistamisen takana, ja verkkosivuprojekteissa vahvuutenasi on (turhankin äärimmäinen) tarkkuus aikataulun kanssa, sekä ymmärrys verkkosivujen kokonaisuudesta: sisällöistä ja ulkoasusta, sekä hieman jopa koodauksesta. 

On plussaa, jos tunnet jo jonkin markkinoinnin automaatiojärjestelmän. Me käytämme HubSpotia. Lisäksi sinun tulee pystyä tuottamaan tekstiä, ja sinulla on visuaalista näkemystäTyökaverina olet todella tarkka ja vastuuntuntoinen, mutta erityisen hyvin sovit tähän tiimiin, jos olet rento ja huumorintajuinen. 

Haethan viimeistään 27.2.2018.

 

Ketä me olemme?

Salescommin tiimi

Olemme yksi Suomen ensimmäisiä inbound-markkinoinnin asiantuntijayrityksiä, HubSpot markkinoinnin automaatiojärjestelmän timanttitason kumppani sekä vuoden 2016 & 2017 paras HubSpot-toimisto Euroopassa. Autamme yrityksiä rakentamaan paremman ja myyvemmän verkkoympäristön sekä tuottamaan asiakkaita houkuttelevaa sisältöä kaikissa eri formaateissa.

 

Tällaista meillä on töissä – Salescommin joulukuu tiivistettynä 

Katso lisää videoitamme YouTubessa

 

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työn
- Vapauden kehittää itseäsi
- Mahdollisuuden etätyöskentelyyn
- Paljon erilaisia projekteja
- Kansainvälisen työympäristön
- Uusimmat työvälineet
- Kannustavan työilmapiirin
- Kilpailukykyisen palkan
- Mahdollisuuden edetä urallasi
- Modernit työtilat Espoon Otaniemessä

Täytä lomake ja hae meille!

Olet löytänyt jotain mahtavaa! Jaa tämä myös muiden kanssa